logo_vit_medium

Vimi Micro

Ord. pris: 
89 kr
Rea:
49 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1856226
Du sparar: 
40 kr (45%)
Typ:
Vimi Micro 250ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Vimi Micro- För ett akvarium utan extra koldioxidtillförsel.
Flytande växtnäring med balanserad komposition, effektiv, lättabsorberad komplexgödsel som är avsedd för näring av växter i akvarier utan ytterligare koldioxidtillförsel. Det stimulerar växternas tillväxt, hjälper till att bibehålla ljusa färger och ökar motståndskraften mot stress.

Första hjälpen mot kloros!

Innehåller inte kväve och fosforföreningar.

Innehåller K, Fe, Mg, Mn, B, Zn, Cu, Mo, Co, Ni och andra element som är nödvändiga för en hälsosam tillväxt av växterna.

VIMI MICRO fördelar:
  • Enkel och snabb dosering. Alla ämnen som är nödvändiga för växter finns i en produkt.
  • Sammansättning innefattar ämnen som ökar växternes motståndskraft mot stress när förhållandena i akvariet förändras snabbt, stimulerar snabbare återhämtning efter plantering och beskärning.
  •  En del av järn i VIMI MICRO-gödselmedel är i järn glukonatförening. Järn är bivalent i järnglukonat och det gör att denna järnförening lätt absorberas av växter (järnglukonat bryts snabbt ner i akvariumvatten och formar utfällningar). Järnglukonat ackumuleras inte i akvarievatten, snabbt biologiskt nedbrytbart).
  •  Det är nödvändigt att tillsätta andra järnföreningar (Fe DTPA, Fe EDTA) eftersom de är tillgängliga i akvariumvatten märkbart längre för att ge tillgängligheten av järn till växter under en längre tid.
  • Några av mikroelementen är kelaterad med EDTA, och en del av järn är chelaterad med DTPA och EDTA. Detta gör det möjligt att hålla dem i vatten utan sedimentering och ger tillgång till plantor under lång tid i stor skala. Som tilläggstillverkning garanterar DTPA chelatorn järn tillgänglighet för växter händelse i hårt vatten.
  • Sammansättning innebär mycket kalium, så det finns inget behov av ytterligare tillskott av detta element.

Sammansättning (ppm):
K - 23.000, Fe (DTPA, EDTA, glukonat) - 1.500, Mg - 1.250, Mn (EDTA) - 375, B-175, Zn (EDTA) - 37,5, Cu (EDTA) 12,5, Co-3,75, Ni-1,25, citronsyra, C-vitamin, bärnstenssyra, konserveringsmedel etc.

Viktigt!
Ej lämplig för konsumtion. Förvara utom räckhåll för barn. Undvik ögonkontakt. Undvik förtäring. Förvara på en sval, mörk plats. Små rester, färgförändring är möjlig. Detta påverkar inte effektiviteten. Skaka före användning.

Förpackning:
250 ml