logo_vit_medium

NorthFin Krill Gold

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1631252
Antal:
Kommentar till butiken:
NorthFin’s Krill Gold Formula är en specialitet fiskfoder som erbjuder 85% hel arktisk krill som huvudämne. Detta är extremt naturlig färgförstärkare.

Detta unika foder har en överlägsen blandning som ingen annan tillverkare producerar. Förbättra fiskarnas färg och deras immunförsvar.  Lättsmältbara, långsamt sjunkande pellets som främjar optimal näring absorption och hjälper till att minska mängden avfall i ditt akvarium. Tillverkad i Kanada.

Pellets storlek : 1, 2, 3, 6 mm

Pellets typ : Sjunkande

Rekommenderas för : Alla typer av kött- och allätande söt- och saltvattensfisk.

Rå Protein (Min) : 42%
Rå Fett (Min): 5%
Rå Fiber (Max): 5%
Fukthalt (Max): 9%
Aska (Max): 9%

NorthFins främsta ingredienser: 

Arktisk Krill:
  Krill är en typ av räkorliknande marina ryggradslösa djur. Varje krill består av cirka 15% protein av hög kvalitet innehållande vitala aminosyror och ca 3% fett och vitaminer. Det levererar mineraler som järn, fosfor och kalcium. Det är också en naturlig källa till karotenoider, som ger rika och livfulla färger. Innehåller en hög koncentration av astaxantin som är ett kraftfullt naturligt pigment och antioxidant. Över 95% av pigmenten närvarande i krill är i form av Asthaxantin. Asthaxantin är inte bara ett naturligt pigment, men fungerar även som en fotoprotektor och antioxidant. Vidare har det visat sig att Asthaxantin har en effekt i tillväxthastigheter och immunmodulering av både fisk och räkor. Antarktis Krill fångas i det klara Antarktis och bearbetas inom en timme och packas ombord på specialutrustade fartyg för att säkerställa dess färskhet, smak och överlägsen kvalitet. Dessa klassas i en mänsklig konsumtionsklass.

Hel Sillmjöl: Fiskmjöl av högsta kvalitet, Sillmjöl innehåller en högre koncentration av omega3-fettsyran DHA som främjar sund utveckling, tillväxt och utfärgning i fisk. Färskt och fryst.

Hel sardinmjöl: Mycket viktig och fördelaktig ingrediens, som ger din fisk inte bara helt digererade och absorberade proteiner, men också med följande näringsämnen: Vitamin B12, Selen, Fosfor, Vit D, Kalcium, Vit B3, Jod, Koppar, Cholin , Vit B2. Sardin och sillmjöl är en av de mest koncentrerade källorna till omega-3-fettsyrorna EPA och DHA.

Certified Organisk Kelp: En typ av marin tång. Kelp innehåller cirka 60 mineraler, 21 aminosyror och 12 vitaminer. Det ger också kväve, kalium och mikronäringsämnen, kolhydrater och väsentliga växthormoner. Vid regelbunden användningen av Kelp förbättrar du din fisks hälsa och prestanda. Kelp är en mycket bra naturlig källa till vitamin K. 

Spirulina: Dessa 100% naturliga blågröna alger är packade med råa proteiner och ett brett utbud av vitaminer och mineraler för att främja optimal hälsa och förbättra immunfunktionen. Det innehåller också beta-karoten och andra naturliga pigment för färgförbättring.

Calcium Montmorillonite Clay: Innehåller 67 mineraler inklusive kalcium, järn, magnesium, mangan, kalium, kiseldioxid och mer. Det har visat sig vara effektivt vid avlägsnande av mykotoxiner, svampar, tungmetaller och andra toxiner från djurens tarmar.

Ingredienser: 85% hel Krillmjöl, Vetemjöl (bindningsmedel), Kelp, Spirulina, vitlök, Montmorillonite lera, Astaxanthin, vitamin/mineral mix.