logo_vit_medium

NorthFin Fry Starter- Yngelfoder

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1614048
Antal:
Kommentar till butiken:
NorthFin Fry Starter består av 100% hel arktisk Krill (Euphasia Superba), som innehåller mycket omättade fettsyror, aminosyror, kitin, omega 3 fettsyror, fosfolipider, vitaminer, mineraler och astaxanthin. En kombination av dessa fettsyror, vitaminer och mineraler bidrar till en snabb och hälsosam tillväxt på dina yngel/små fisk.

Lättsmältbart, långsamt sjunkande 250 mikron pulver främjar optimal näring absorption och hjälper till att minska mängden avfall i ditt akvarium. NorthFin Fry Starter Formula består helt av arktisk Krill! Tillverkad i Kanada.

Pellets storlek :  250 mikron
Pellets typ : Sjunkande
Rekommenderas för:  Alla typer av yngel och väldigt små fiskar.

Rå Protein (Min) : 48%
Rå Fett (Min): 14%
Rå Fiber (Max): 2%
Fukthalt (Max): 9%
Aska (Max): 9%

NorthFins främsta ingredienser: 

Antarktisk Krill:  Krill är en typ av räkorliknande marina ryggradslösa djur. Varje krill består av cirka 15% protein av hög kvalitet innehållande vitala aminosyror och ca 3% fett och vitaminer. Det levererar mineraler som järn, fosfor och kalcium. Det är också en naturlig källa till karotenoider, som ger rika och livfulla färger. Innehåller en hög koncentration av astaxantin som är ett kraftfullt naturligt pigment och antioxidant. Över 95% av pigmenten närvarande i krill är i form av Asthaxantin. Asthaxantin är inte bara ett naturligt pigment, men fungerar även som en fotoprotektor och antioxidant. Vidare har det visat sig att Asthaxantin har en effekt i tillväxthastigheter och immunmodulering av både fisk och räkor. Antarktis Krill fångas i det klara Antarktis och bearbetas inom en timme och packas ombord på specialutrustade fartyg för att säkerställa dess färskhet, smak och överlägsen kvalitet. Dessa klassas i en mänsklig konsumtionsklass.

Ingredienser: 100% hel Krill (Euphausia Superba)