logo_vit_medium

NorthFin Bug Pro

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1816203
Antal:
Kommentar till butiken:
NorthFin™ BUG PRO™ är ett premium insektsbaserat fiskfoder som liknar många ytjagande fiskars naturliga diet. Liksom NorthFins andra foder innehåller dessa unikt formade 2mm "Crisps" lättsmältbara ingredienser, som är 100% naturliga färgförstärkare. BUG PRO är en balanserad kost som kan matas med direkt eller smulas i mindre partiklar för en mängd olika sötvatten eller marina köttätande och allätande fisk.

Pellets storlek: 2 mm
Pellets typ: Crisps (långsamt sjunkande / semi-flytamde. Kan även smulas)
Rekommenderas för : Olika typer av kött- och allätande sötvattens och saltvattens fiskar.

Rå Protein (Min) : 44%
Rå Fett (Min): 5%
Växttråd (Max): 5%
Vattenhalt (Max): 9%
Rå Aska (Max): 12%

NortFins huvudingredienser:

Svart soldatfluglarver (Hermetia illucens) mjöl är väldigt rikt på protein (> 40-50%) rikt på aminosyror som är avgörande för fiskes tillväxt och utveckling. Utmärkt källa till smakligt fett, inklusive Myristic, Lauric och Linolens fettsyror. Svart soldatfluglarver innehåller naturfiber, är låga i kolhydrater och är en hållbar proteinkälla av jämn kvalitet.

Arktisk Krill:  Krill är en typ av räkorliknande marina ryggradslösa djur. Varje krill består av cirka 15% protein av hög kvalitet innehållande vitala aminosyror och ca 3% fett och vitaminer. Det levererar mineraler som järn, fosfor och kalcium. Det är också en naturlig källa till karotenoider, som ger rika och livfulla färger. Innehåller en hög koncentration av astaxantin som är ett kraftfullt naturligt pigment och antioxidant. Över 95% av pigmenten närvarande i krill är i form av Asthaxantin. Asthaxantin är inte bara ett naturligt pigment, men fungerar även som en fotoprotektor och antioxidant. Vidare har det visat sig att Asthaxantin har en effekt i tillväxthastigheter och immunmodulering av både fisk och räkor. Arktis Krill fångas i det klara Antarktis och bearbetas inom en timme och packas ombord på specialutrustade fartyg för att säkerställa dess färskhet, smak och överlägsen kvalitet. Dessa klassas i en mänsklig konsumtionsklass.

Hel Sillmjöl: Fiskmjöl av högsta kvalitet, Sillmjöl innehåller en högre koncentration av omega3-fettsyran DHA som främjar sund utveckling, tillväxt och utfärgning i fisk. Färskt och fryst.

Hel sardinmjöl: Mycket viktig och fördelaktig ingrediens, som ger din fisk inte bara helt digererade och absorberade proteiner, men också med följande näringsämnen: Vitamin B12, Selen, Fosfor, Vit D, Kalcium, Vit B3, Jod, Koppar, Cholin , Vit B2. Sardin och sillmjöl är en av de mest koncentrerade källorna till omega-3-fettsyrorna EPA och DHA.

Certified Organisk Kelp: En typ av marin tång. Kelp innehåller cirka 60 mineraler, 21 aminosyror och 12 vitaminer. Det ger också kväve, kalium och mikronäringsämnen, kolhydrater och väsentliga växthormoner. Vid regelbunden användningen av Kelp förbättrar du din fisks hälsa och prestanda. Kelp är en mycket bra naturlig källa till vitamin K. 

Spirulina: Dessa 100% naturliga blågröna alger är packade med råa proteiner och ett brett utbud av vitaminer och mineraler för att främja optimal hälsa och förbättra immunfunktionen. Det innehåller också beta-karoten och andra naturliga pigment för färgförbättring.

Calcium Montmorillonite Clay: Innehåller 67 mineraler inklusive kalcium, järn, magnesium, mangan, kalium, kiseldioxid och mer. Det har visat sig vara effektivt vid avlägsnande av mykotoxiner, svampar, tungmetaller och andra toxiner från djurens tarmar.

Ingredients: Black Soldier Fly Larvae Meal, Whole Antarctic Krill Meal (Euphausia Superba), High DHA Omega-3 Herring Meal, Whole Sardine Meal, Wheat Flour, Organic Kelp (Laminariales), Spirulina, Garlic (Allium Sativum), Astaxanthin, Montmorillonite Clay, Vitamin A Acetate, L-Ascorbyl-2-Polyphosphate, Cholecalciferol, Alpha-tocopherol Acetate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, Niacin, Pantothenic Acid, Thiamine, Calcium Pantothenate, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Biotin, Choline Chloride, Cobalt Sulfate Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Selenium, Zinc, Rosemary Extract (Rosmarinus Officinalis)