logo_vit_medium

NorthFin Veggie

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1625757
Typ:
3 mm 100 gram
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
NorthFin Veggie Formula är ett professionellt utvecklat fiskfoder för att förbättra din fisks hälsa och välbefinnande, samtidigt som de naturligt förbättrar sina lysande färger. Med en certifierad organisk kelp som är huvudingrediens ger det en balanserad och näringsrik daglig kost. Främjar immunsystem och ger en ökad aktivitet. Helt fri från utfyllnadsprodukter, hormoner och konstgjorda pigment. Lättsmältbara, långsammat sjunkande pellets som ger optimal näringsabsorption och hjälper till att minska mängden avföring i ditt akvarium. Tillverkad i Kanada. 

Pelletstorlek: 1, 2, 3 mm
Pellets typ: Långsamt sjunkande.
Rekommenderas för: Olika arter av sötvattens- och saltvattens fisk, växt- och allätande fiskar.

Rå Protein (Min) : 36%
Rå Fat (Min): 5%
Rå Fiber (Max): 5%
Fukthalt (Max): 9%
Aska (Max): 10%

NorthFins främsta ingredienser: 

Certified Organisk Kelp: En typ av marin tång. Kelp innehåller cirka 60 mineraler, 21 aminosyror och 12 vitaminer. Det ger också kväve, kalium och mikronäringsämnen, kolhydrater och väsentliga växthormoner. Vid regelbunden användningen av Kelp förbättrar du din fisks hälsa och prestanda. Kelp är en mycket bra naturlig källa till vitamin K. 

Arktisk Krill:  Krill är en typ av räk-liknande marina ryggradslösa djur. Varje krill består av cirka 15% protein av hög kvalitet innehållande vitala aminosyror och ca 3% fett och vitaminer. Det levererar mineraler som järn, fosfor och kalcium. Det är också en naturlig källa till karotenoider, som ger rika och livfulla färger. Innehåller en hög koncentration av astaxantin som är ett kraftfullt naturligt pigment och antioxidant. Över 95% av pigmenten närvarande i krill är i form av Asthaxantin. Asthaxantin är inte bara ett naturligt pigment, men fungerar även som en fotoprotektor och antioxidant. Vidare har det visat sig att Asthaxantin har en effekt i tillväxthastigheter och immunmodulering av både fisk och räkor. Antarktis Krill fångas i det klara Antarktis och bearbetas inom en timme och packas ombord på specialutrustade fartyg för att säkerställa dess färskhet, smak och överlägsen kvalitet. Dessa klassas i en mänsklig konsumtionsklass.

Hel Sillmjöl: Fiskmjöl av högsta kvalitet, Sillmjöl innehåller en högre koncentration av omega3-fettsyran DHA som främjar sund utveckling, tillväxt och utfärgning i fisk. Färskt och fryst.

Hel sardinmjöl: Mycket viktig och fördelaktig ingrediens, som ger din fisk inte bara helt digererade och absorberade proteiner, men också med följande näringsämnen: Vitamin B12, Selen, Fosfor, Vit D, Kalcium, Vit B3, Jod, Koppar, Cholin , Vit B2. Sardin och sillmjöl är en av de mest koncentrerade källorna till omega-3-fettsyrorna EPA och DHA.

Spirulina: Dessa 100% naturliga blågröna alger är packade med råa proteiner och ett brett utbud av vitaminer och mineraler för att främja optimal hälsa och förbättra immunfunktionen. Det innehåller också beta-karoten och andra naturliga pigment för färgförbättring.

Calcium Montmorillonite Clay: Innehåller 67 mineraler inklusive kalcium, järn, magnesium, mangan, kalium, kiseldioxid och mer. Det har visat sig vara effektivt vid avlägsnande av mykotoxiner, svampar, tungmetaller och andra toxiner från djurens tarmar.

Ingredienser: kelp, hel Krillmjöl, strömming/sillmjöl, hel sardinmjöl, vetemjöl, spirulina, vitlök, astaxanthin, Montmorillonite lera, vitamin/mineral mix.